• 1067 Budapest, Csengery utca 68/B, 4. emelet
  • +36 30 9346 528

A „Rodnyicsok” /Kis forrás/ klubba 4-5 éves gyerekek járnak. Ez a legmegfelelőbb életkor valamilyen idegen nyelv tanulásának megkezdésére, mivel ebben a korban a gyermek beszéde, anyanyelvi ismeretei többé-kevésbé kialakultak és megszilárdultak.

A gyerekek nyelvoktatásának egyik alapvető és igen fontos módszere a játék. A játék egy olyan módszer, amelynek segítségével a gyerekek természetes szituációban tanulnak.

A játékok és játékos tanulási elemek felerősítik a gyerekek tanulás iránti érdeklődését. A játék tényezői – az érdekesség, a sikeres feladatmegoldás felett érzett elégedettség, az öröm-, megkönnyítik a tanulást. A játék konkrét és megfelel a gyermekek életkorának. Az általunk tartott foglalkozásokon 6-8 fő vesz részt, ami ideális lehetőséget nyújt arra, hogy minden gyereket aktívan bevonjunk a játékba: együtt ismételnek szavakat és mondatokat, énekelnek, tornáznak, mesét mondanak képek alapján, sőt, el is játsszák ezeket bábok segítségével.

Lehetőség van egyéni foglalkozásokra is. Iskolánkban megtartjuk a naptári ünnepeket, Szilvesztert, Március 8-át, stb... Ezeken főleg a mi tanítványaink vesznek rész, adnak kedves kis műsort, de vendégül látjuk az oroszt anyanyelvként beszélő gyerekeket is.

preschool-club