• 1067 Budapest, Csengery utca 68/B, 4. emelet
  • +36 30 9346 528
  • Adó 1%
  • Alfavit Oktatási és Kulturális Közhasznú Alapítvány
  • A kedvezményezett adószáma: 18192720-1-42

A gyermekek oktatásához használt sémát annak az orosz tanulmányi rendszernek az alapján dolgoztuk ki, mely adoptálódott az állandó külföldi léthez. Véleményünk szerint ennek eredményeképpen az általunk megalkotott optimális hétvégi iskolai modell lehetővé teszi a tantárgyak összetett és következetes oktatását az orosz származású, ide áttelepült családokban élő gyermekek és tinédzserek számára, akik hétköznap magyar, vagy más iskolába járnak.

Orosz nyelvóráinkon a résztvevők szókincsének fejlesztésén és a nyelvi szerkezetek készletének bővítésén dolgozunk, a helyes kiejtés eléréséhez, a beszégfejlesztéshez és az orosz helyesírási szabályok elsajátításához pedig végig vesszük a hangtan és a nyelvtan lényegesebb pontjait.

Az órákon az oktatók aktívan használják az olyan játékos oktatási formákat, mint a lottó, keresztrejtvény és a vetélkedők. Az általunk használt tankönyvek: “Orosz nyelv” T. Ramzajeva, Bukvari V.Gorogyeckij, Zsukova; “Orosz Nyelv Táblázatokban” N. Sanajeva; “Orosz Nyelv Képekben Alsó Tagozatos Iskolások Részére” I. Barannyikov; “1000 Orosz Nyelvi Gyakorlat Kisiskolásoknak” I. Rogyina.