• 1067 Budapest, Csengery utca 68/B, 4. emelet
  • +36 30 9346 528
  • Adó 1%
  • Alfavit Oktatási és Kulturális Közhasznú Alapítvány
  • A kedvezményezett adószáma: 18192720-1-42

A Nyelvstúdió Budapest szívében, az Oktogonnál található.

Különböző élethelyzetekből adódóan mindannyian magyar közegben élünk és a magyar társadalom részét képezzük. Természetesen orosz anyanyelvűként fontos számunkra, hogy értsük és beszéljük a magyar nyelvet és a magyar embereket. Ez különösképpen igaz, ha Magyarországon hosszabb távú tartózkodást tervezünk. Ezen okból kifolyólag nyelviskolánkban magyar nyelvű kurzusokat is tartunk, amelyek alap és haladó tanfolyamok mind gyermekek-mind felnőttek részére.

A gyermekek számára a tanfolyamok játékos és szituációs formában valósulnak meg. A tananyag érdekessé tétele nagyon fontos számunkra, hiszen így megszeretethetjük a gyermekekkel a magyar nyelv szépségeit.

Sok kisdiákunk vesz részt előkészítőinken, amelyet magyar óvoda vagy kisiskolás kezdés előtt tartunk számunkra.

A felnőtt nyelvkurzusok különös figyelemmel kialakított program alapján zajlik. További tanfolyamokat vállalunk a állampolgársági vizsgára való felkészítésre, amely a magyar történelem elmélyítését is jelenti. A tanfolyamokat tapasztalt anyanyelvi tanárok tartják, akik mind oroszul mind magyarul kiváló nyelvismerettel és magas szakmai színvonallal rendelkeznek.

hungarian-language-2