• 1067 Budapest, Csengery utca 68/B, 4. emelet
  • +36 30 9346 528
  • Adó 1%
  • Alfavit Oktatási és Kulturális Közhasznú Alapítvány
  • A kedvezményezett adószáma: 18192720-1-42

Iskola-stúdiónk néhány diákja már évek óta jár hozzánk, és egyfajta “nemzedék utódlás” figyelhető meg. Például sokan kezdték tanulmányaikat a folklór csoportban, ahol sikerült elmélyülniük az orosz szólások, közmondások, találós kérdések és különböző szertartások légkörében.

Ezek a diákok ezután az első osztályban tanulták az orosz nyelvet, majd végig vették a tanfolyamok oktatási anyagát és végül a nyelvvizsga előkészítő tanfolyamon kötöttek ki. Iskolánk az ITK ORIGO követelményei alapján már évek óta segít a tudásukban magabiztos felsőtagozatos iskolásoknak és gimnazistáknak az államilag elismert, közép-, illetve felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülésben. Közéjük tartoznak azok az évek óta nálunk tanuló diákok is, akik rendszeresen látogatták óráinkat és azok a fiatalok is akik közvetlenül a nyelvvizsga letéte előtt végezték el előkészítő tanfolyamunkat.

Motiváló erőként szolgált sokak számára az érettségin szerzett plusz pontok lehetősége is, mellyel növelték esélyeiket a tovább tanulásban. Napjainkban az orosz nyelv iránti egyre növekvő igény ugyancsak motiválhatja a nyelvtanulást és a nyelvvizsga megszerzését is. Minta feladatsoraink, tesztjeink és fogalmazási tematikáink segítségével iskolánkban elsajátítható a sikeres nyelvvizsgához szükséges módszertani és általános tananyag is.

Munkatársaink kitűnő nyelvtudással rendelkező, diplomás, tapasztalt, dolgozó tanárok, akik szeretik és kitűnően ismerik tárgyaik tananyagát és ami a legfontosabb: szeretik a velük tanuló gyermekeket!

Orosz nyelvből múlt évben diákjaink közül 15-en tettek sikeres közép-, illetve felsőfokú nyelvvizsgát!

books_hu