• 1067 Budapest, Csengery utca 68/B, 4. emelet
  • +36 30 9346 528
  • Adó 1%
  • Alfavit Oktatási és Kulturális Közhasznú Alapítvány
  • A kedvezményezett adószáma: 18192720-1-42

Mi is ez?

Marina Ananyevszkaja pedagógus koraérett csoportja 2-3 éves gyermekek foglalkoztatását célozza meg szerzői programja alapján. Módszerünk részben Maria Monterossi nevelési rendszerének elveire támaszkodik, ráadásként a program részeit képezik a népi nevelés elemei, különböző szerzői fejlesztő technikák és a zenei fejlesztés is. A foglalkozások másfél órásak és több részből állnak: ujjgimnasztika, szabad fejlesztő foglalkozás,művészeti blokk, rövid teaszünet, fejlesztő kör, orosz mese és zene blokk.

Létezik egy ún. „Mama-baba” csoport is, mely ugyanazon rendszer alapján működik. A 9 hónapos-2 éves gyerekeket várjuk ebbe a csoportba anyukájukkal együtt az adott csoporthoz adoptált, azonos elvű programmal.

Miért jobb ez a program a többinél?

Mert a gyerekek elsajátítják az önfegyelmet, fejlesztik beszédkészségüket, adoptálódnak a későbbi óvodai léthez, és minden szempontból fejlődnek. Ezen a foglalkozáson inkább kollektív módon fejlődik a gyermek, mint „szórakozik” a pedagógussal.

Mit fejlesztünk?

A kisebb és nagyobb motorikus képességeket, önfegyelmet, szabad egyéniséget, művészi és zenei képességeket, precizitást, a többi gyermek iránti tiszteletet, beszéd- és halláskészséget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA